Dünya'nın en riskli işlerinden biri, bence, ekmek arası zeytin yemektir arkadaşım. Isırığı attın ya, o çekirdeğe bi denk gelsin dişin, hadi bakalım geym ovır. Ne yediğinden bişi anlarsın, ne derdini etrafındakilere anlatabilirsin. Konuşman gerekir o an ama daha konuşabilenini görmedim. Yarım yamalak küfür çıkar ağzından en fazla. "Hallahın belası..zeytin kere..sinin srtna ben..glmşini gçmşni.."
Taktik şudur;
Ya hepsini birden kapsayan bir ısırık atmalısın, ya da ucundan geçirmelisin dişleri. Kritik hatayı yaptıktan sonra, Florence Nightingale gelse o acıyı yaşamanı engelleyemez.
Bu işin üstadı da amelelerdir. Şu kadar zaman ellerinde hep görürüm zeytin ekmek. Daha acıdan kıvrananını görmedim.
Sonuç olarak;
Zeytin dediğin masum ve sağlıklı sebze (sebzedir heralde, lan yemiş desek daha doğru galiba da), küçük parmağı masanın kenarına çarpmakla eşdeğer etkiye sahiptir insanoğlu üzerinde diyebiliriz.
0 responses to "Risk Analizi ve Zeytin"
Leave a Reply