Every human being on earth, has the right to dream freely. Including, bastards, alcoholics and even idiots.

Melaba!

Bu blog'un yazarı, bu blog'la ilgili hiç bir şey vaad etmediği gibi, eşek sıpasının da tekidir. Bi hayrını görmezsiniz. Yaralı parmağa işemez yani. O derece...


Bu blogdan ant içiyorum ki,

Bir daha ömrüm boyunca, pastane poğaçası(ya da poçası, puhaçası, poaçası, pohaçası) yemiyeceğim. İşlenmiş unun, şekerin bünyeme girmesine izin vermiyeceğim. 15 kiloluk Amokaçi marka ayçiçek yağı ve 1 kiloluk ucuz margarin üreticileri, benim yüzümden daha az satıcaklar.. Hijyen, insan sağlığı, kol kıllarının yoğurduğu hamurun içine düşmesi gibi konuları s.kine bile takmayan pastanecilere para kazandırmayacağım..

Ev poğaçası olursa yerim ama. Gerçi benim annem yapmaz da, hani olur da patlar bi yerden, bol peynirli-maydonozlu, sert olanlardan.. Onları yerim.. Ya da biri der ki, "Olm bu pastane bi poğaça(ya da poça, puhaça, poaça, pohaça) yapıyo, ta Peru'dan geliyolar yemeye" diye.. O zaman da ucundan bi tadına bakarım. Gene de bi tanesini bitirmem yani.

Olur da bi gün bi yerde görürseniz poğaça(ya da poça, puhaça, poaça, pohaça) yerken, gelin, tutun kolumdan bi internet kafeye götürüp, bu yazıyı gösterip, yüzüme tükürün..



1 response to "And içerim.."

  1. Hahaha Amokaçi mi.

    Adsız

Leave a Reply

Blog Widget by LinkWithin