Every human being on earth, has the right to dream freely. Including, bastards, alcoholics and even idiots.

Melaba!

Bu blog'un yazarı, bu blog'la ilgili hiç bir şey vaad etmediği gibi, eşek sıpasının da tekidir. Bi hayrını görmezsiniz. Yaralı parmağa işemez yani. O derece...


Hitler;


Vejeteryanmış, sigara alkol kullanmazmış, kullanmadığı gibi yerin 7 kat altındaki sığınağının yakınında da sigara içirtmezmiş, son günlerinde sadece içinde et olmayan yemeklerden bahsedermiş ve çoktan yokolmuş olan bir 9. tümen'in gelip Almanya'yı tekrar kuracağına inanırmış..

Kendini öldürmeye giderken, yanında beylik tabancası ve bir ampul siyanür varmış. Önce siyanürü içip, zehir etkisini göstermeden, 1 saniye içinde kafasına mermiyi sıkmış, cesedini de yaverine yaktırmış. (Adam gibi adam olsa, öldüğü zaman kafasına bi kurşun da yaveri sıkarmış, cesedini yakıp, 58 sene daha yaşayacağına..)

Kendisininin hata yapmayacağını ve ölümsüz olduğunu düşünürmüş(bütün kardeşleri 10 yaşına basmadan öldüğü ve I. Dünya Savaşı'nda cephede durduğu yerde bir top patlamadan bir kaç dakika önce kendisine bir sesin "uzaklaş burdan.." dediği için..). Ayrıca Hitler'e 42 kez suikast girişiminde bulunulmuş, anlaşılacağı üzere hepsi başarısız olmuştur.

Bir liderde olması gereken tüm özellikleri taşıyan Adolf Hitler, 50 milyon insanın ölümüne neden olmuş, eksilen nüfusa bir tane bile evlat vermeyerek bir rekor kırmıştır. Yokolan ağaçların, ineklerin, Sibirya kaplanlarının, doğaya salınan karbondioksit gazının, tüketilen tabii kaynakların kaydının tutulmaması ise, sadece ve sadece mezarına daha fazla küfür gitmemesini sağlamıştır.



0 responses to "Meine Führer.."

Leave a Reply

Blog Widget by LinkWithin