Every human being on earth, has the right to dream freely. Including, bastards, alcoholics and even idiots.

Melaba!

Bu blog'un yazarı, bu blog'la ilgili hiç bir şey vaad etmediği gibi, eşek sıpasının da tekidir. Bi hayrını görmezsiniz. Yaralı parmağa işemez yani. O derece...


Şimdi hepimizin aklına çirkef oyuncu deyince onlarca adam gelir.Özellikle Türkiye’de son zamanlarda bayrağı taşıyan adam İsmail Güldüren’dir.Ama benim bahsedeceğim adam çok özel bir insan..

90’lı yılların tartışılmaz en asabi en çamur adamı Kemalettin Şentürk.1970 doğumlu futbolcudan bozma siyasetçi,siyasetçiden bozma teknik direktör.Kariyeri boyunca 11 farklı takımda oynamıştır.Ama ben onu Fenerbahçe’deki olağanüstü hareketleriyle hatırlarım.Rakibe sert girmeleri olsun,kırmızı kartları olsun,takımdaki arkadaşlarıyla veya hocalarıyla kapışmaları olsun hep özel yeri vardır bende.

Baskıyı görünce orta sahadan top şişiren bir adamdır kendisi.Hatta bir ara 5-6 maçlık ceza aldıktan sonra, takımının onun maç eksiğini gidermesi için ayarladığı bir hazırlık maçında bile kırmızı kart gördüğüne dair söylentiler vardır.

Futbolculuğu sırasında solcu olduğunu ve Ahmet Kaya dinlediğini söylemişti. 2007 yılında da futbolu bıraktıktan sonra İşçi Partisinden milletvekili adayı olmuş ama partisi oy barajını aşamadığı için milletvekili olamamış.

Geçenlerde internette gördüm kendisini.Ergün’le beraber Hacettepe’nin başına geçmiş.Ergün buzdolabı gibi sakin soğukkanlı bi adamdı.Kemalettin’de tam tersi.Hayırlısı olsun diyeceğimde pek hayırlı olmayacak çünkü takımı küme düştü.Devrimci adam azimli adam.Belki arada sırada çıkar sahaya 1-2 hareket yapar eskilerden.İşte o zaman 2.ligi takip etmeye başlarım



0 responses to "Gerilerden Gelen Kemalettin"

Leave a Reply

Blog Widget by LinkWithin