Every human being on earth, has the right to dream freely. Including, bastards, alcoholics and even idiots.

Melaba!

Bu blog'un yazarı, bu blog'la ilgili hiç bir şey vaad etmediği gibi, eşek sıpasının da tekidir. Bi hayrını görmezsiniz. Yaralı parmağa işemez yani. O derece...


- Elleri cebinde yürüyen bir insan, hiç komik bulunmazken, aynı işlem eller cepte değilken yapıldığında(eller bacakların yanında, cep hizasında sabit) neden samıt gibi görülmektedir?


- Koskoca Windows, herşeyi Türkçe yapabilmişken(öziçselleştirme diye bile kelime var), Program Files neden Program Files olarak kalmıştır? Her ski bilen Microsoft, File'ın dosya demek olduğunu mu bilmiyordur?

- Sütten toz yapılabilir mi(süttozu)? Sütten toz yapabilen, sinekten yağ çıkarabilen insanoğlu, neden bozulmayan sifon yapamamaktadır?

- Işın kılıcını başka bir iş için kullanan bir Jedi var mıdır?(Ekmek kesme, dönercide çalışma, traş olma vs..)

- Lada adıyla araba üreten Rus şirketi bu kadar kötü arabalar yapmak zorunda mıdır?

- Bill Gates'de yeri geldiğinde "Bugün evde yiyeyim, masraf olmasın fazla" diye düşünüyor mudur? Ayrıca satın aldığı tropik adaların, temmuz pulu, tapu sözleşmesi gibi skindirik belgeleriyle uğraşıyor mudur?

- Bardak altlığını bulan mucit, "Çok pis buluş yaptım, gelsin paralar, şan, şöhret, patent anlaşmaları, karı-kız.." diye düşünmüş müdür?

- Bakkaldan alınan alkol neden gizlenmek istenir(siyah poşet, gazeteye sarma vs.)? Aldığı kolayı veya gazozu, gazete kağıdına sararak içen var mıdır?

- Bulmaca denilen insan icadı, kul yapımı bir oluşum, dedeleri nasıl bu kadar etki altına alabilmektedir?

- 37 ekran plazma mı daha iyidir? 78 ekran tüplü televizyon mu?

- Eve gelen tamirci, marangoz, muslukçu neden hep bir bardak soğuk su ister? Bu tip insanlar hep kurak ve karasal iklimli yerlerde mi yaşamaktadırlar?

0 responses to "Harbiden Merak Ediyorum.."

Leave a Reply

Blog Widget by LinkWithin