Every human being on earth, has the right to dream freely. Including, bastards, alcoholics and even idiots.

Melaba!

Bu blog'un yazarı, bu blog'la ilgili hiç bir şey vaad etmediği gibi, eşek sıpasının da tekidir. Bi hayrını görmezsiniz. Yaralı parmağa işemez yani. O derece...


Güzel ve yalnız ülkemin, güzel ve yer yer denyo insanı, bildiğiniz üzere bölünmeye çok müsait. Yıllardan beri, sağcı-solcu, Galatasaraylı-Fenerli, doğulu-batılı, Melihçi-Eraycı, Edici-Büdücü gibi bin farklı kutuba bölünmüşüzdür heralde.. Yani domuz gribi aşısı yaptıran-domuz gribi aşısı yaptırmayan diye kutuplaşmış başka bir ülke varsa Dünya üzerinde, bilen beri gelsin.. Gittiği yağmurla gelsin, hele bi gelsin.. Dur neyse, sapıttık mevzuyu...


Şu güzide yurdum insanının bölünmediği bir an var ki, o da yılbaşından büyük ikramiye çıkarsa, para ile ne yapacağını soran o mikrofonun uzatıldığı andır. Kendi imkanlarımla yaptığım araştırma sonucunda, bu soru ile karşılaşan Homo Sapiens Hölö Turco'ların tamamı bu soruya şu yanıtı veriyor:

"Ev alırım, araba alırım, borçlarımı kapatırım, kalanı da bankaya koyar, faiziyle yaşarım."

İnanmayan varsa, gitsin sorsun, araştırsın. Etle tırnak gibi, atomun protonu, nötronu gibi, Yıldo'yla gülüşü gibi bir bütünlüğümüz var bu konuda..

Yüzeysel ve asla gerçekleşmeyecek bir konuda gayet güzel orta yolu bulan halkım, diğer konularda bi üretken bi üretken, sorma gitsin anasını satiyim. Herkes Da Vinci. Skandallar, komplo teorileri, efenime söliyim filozof çatlatır cinsten çıkarımlar falan.. La bi dur.. La bi dur.. Eray evlenilcek adam olsa n'olur, Galatasaray total futbol oynayamıyosa n'olur.. Rijkaard mısın bana? Doğa Bey misin bana??

Aslında Türkiye'yi Türkiye yapan olaylar da bunlar zaten.. Öbürü türlüsü çok sıkıcı olurdu lan.. Haksız mıyım? Düşünsene.. Erojen bölgeye Cuccuk hareketi olmasa mesela, eksik olurdu gibi.. Ya da diğer hayvan şakaları..

Neyse efendim, lafı çok uzattık.. Herkeşlere Bob Marley tadında bir yeni yıl dilerim.. İyi yıllar efendim...

1 response to "We Are (not) Divided.."

  1. bob marley tadını tutarım, bırakmam. bu kalıp çok iyi olmuş

    kerem

Leave a Reply

Blog Widget by LinkWithin