Every human being on earth, has the right to dream freely. Including, bastards, alcoholics and even idiots.

Melaba!

Bu blog'un yazarı, bu blog'la ilgili hiç bir şey vaad etmediği gibi, eşek sıpasının da tekidir. Bi hayrını görmezsiniz. Yaralı parmağa işemez yani. O derece...



Savrulurken raconun
kırmızı pelerini, o zarif öfkene,

Zaman ki sana hasta olmuş,
İncelikli haytasın.

Nüksederken raksına mahallenin maaşallahı, eyvallahı;

Güzellik be oğlum,
Şimdilik ölümüne kadar hayattasın.

Şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.

Ağır Roman gibi film var mı lan.

Yalnız bu Mustafa Altıoklar'ın olayını anlamıyorum. Sen Ağır Roman'ı çek, İstanbul Kanatlarımın Altında'yı çek. İkisi de Türk Sineması'na damga vursun, Okan Bayülgen'le, Savaş Dinçel'le çalış.. Sonra da git Lise Defteri diye Beyza'nın Kadınları diye salak salak filmlerle, dizilerle uğraş.

Bu neye benzer biliyo musunuz, Usain Bolt'un önümüzdeki sene, Tokat 19 Mayıs Şenliklerinde, Nazif Yılmaz Lisesi adına koşup, 100 metreyi 15 saniyede tamamlaması. Veya, Rolling Stones'un Gurbetçi-pop sektörüne girip, Yuvacık Ayva Festivali'nde sahne alması.

2 tane çok kral film çekmişsin, Underground piyasada kral olucan, az kalmış.. 3 kuruş daha fazla para kazaniyim diye Emre Altuğ'la basketbol-gençlik dizisi çekiyosun. Lan sen hiç düşünebiliyomusun Tarantino'yu, One Tree Hill çekerken. Az biraz feyz al be oğlum. Koskoca doktor adamsın. Bunu da ben mi söyliyim..

0 responses to "Çal şurdan bi ağır roman'da, Dayımız kaba olsun."

Leave a Reply

Blog Widget by LinkWithin